Tarkista viimeisimmät säätiedot – Vihteljärvi, Kankaanpää, Valtimo ja Seinäjoki

Haluatko tietää, minkälainen sää odottaa sinua tänään tai lähitulevaisuudessa? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu. Tässä artikkelissa esittelemme viimeisimmät säätiedot neljälle suomalaiselle paikkakunnalle: Vihteljärvi, Kankaanpää, Valtimo ja Seinäjoki.

Vihteljärvi

Sää Vihteljärvellä:Tässä hetkessä on13 °Cja pilvistä. Ilman kosteus on76%. Tuuli puhaltaa lännestä nopeudella10 km/h.

Tuntiennuste:Tarkista tarkempi sääennuste lähituntien ajaksi:

12:00 – Pilvistä 14 °C, länsituuli 12 km/h

13:00 – Enimmäkseen aurinkoista 15 °C, länsituuli 14 km/h

14:00 – Enimmäkseen aurinkoista 16 °C, länsituuli 15 km/h

Kankaanpää

Sää Kankaanpäässä:Tällä hetkellä on15 °Cja osittain aurinkoista. Ilman kosteus on68%. Tuuli puhaltaa lännen suunnasta nopeudella8 km/h.

Tuntiennuste:Tarkista tarkempi sääennuste lähituntien ajaksi:

12:00 – Osittain aurinkoista 16 °C, läntinen tuuli 9 km/h

13:00 – Osittain aurinkoista 17 °C, läntinen tuuli 10 km/h

14:00 – Pilvistä 18 °C, läntinen tuuli 11 km/h

Valtimo

Sää Valtimolla:Juuri nyt on12 °Cja aurinko paistaa. Ilman kosteus on noin72%. Tuuli puhaltaa pohjoisesta nopeudella6 km/h.

10 päivän ennuste:Tutustu tulevan viikon sääennusteeseen:

Päivä Sää Lämpötila Tuuli
Maanantai Aurinkoista 15 °C 8 km/h
Tiistai Osittain pilvistä 14 °C 9 km/h
Keskiviikko Sateista 13 °C 12 km/h
Torstai Sateista 12 °C 10 km/h

Seinäjoki

Sää Seinäjoella:Juuri nyt on16 °Cja puolipilvistä. Ilman kosteus on70%. Tuuli puhaltaa lounaasta nopeudella13 km/h.

Tuntiennuste:Tarkista tarkempi sääennuste lähituntien ajaksi:

12:00 – Pilvistä 17 °C, lounaistuuli 14 km/h

13:00 – Enimmäkseen aurinkoista 18 °C, lounaistuuli 15 km/h

14:00 – Osittain pilvistä 19 °C, lounaistuuli 16 km/h

Joten jos suuntaat kohti Vihteljärveä, Kankaanpäätä, Valtimoa tai Seinäjokea, tiedät nyt, millainen sää sinua odottaa. Pukeudu sen mukaan ja varmista, että voit nauttia päivästäsi täysillä!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on sään ennuste Vihteljärvellä?

Sään ennuste Vihteljärvellä on aurinkoinen ja lämpötilat ovat noin +20 astetta. Vihteljärven sään ennuste näyttää lupaavalta tulevaksi päiväksi, joten kannattaa varata aurinkolasit ja nauttia ulkoilusta.

Mitä säätä voi odottaa Kankaanpäässä lähituntien aikana?

Kankaanpäässä on odotettavissa pilvisyys lisääntyy ja sadekuurot ovat mahdollisia. Jos suunnittelet ulkoilua Kankaanpäässä, varmista, että varaat sateenvarjon tai sadevaatteet mukaan.

Millainen on sääennuste Valtimolla seuraavaksi 10 päiväksi?

Valtimon sääennuste seuraavaksi 10 päiväksi on vaihteleva, välillä aurinkoista ja välillä pilvistä. Lämpötilat liikkuvat välillä +15 astetta ja +25 astetta. Jos suunnittelet ulkoaktiviteetteja Valtimolla, kannattaa seurata säätiedotuksia päivittäin, jotta tiedät minkälaiseen säähän varautua.

Mitä säätä voi odottaa Seinäjoella seuraavien tuntien aikana?

Seinäjoella seuraavien tuntien aikana on odotettavissa aurinkoista ja lämpötilat pysyttelevät noin +22 asteessa. Jos suuntaat ulos Seinäjoella, voit odottaa mukavaa aurinkoista säätä, joten muista suojautua auringolta ja varata vesipullo mukaan.

Millainen on sään ennuste Vihteljärvellä tänään?

Tänään Vihteljärvellä on lämmin ja poutainen päivä, lämpötilan ollessa noin +25 astetta. Vihteljärvellä on ihanteellinen päivä ulkoaktiviteeteille, joten suunnittele retkeä tai piknikkiä ystävien kanssa.

Mitä säätä voi odottaa Kankaanpäässä seuraavien päivien aikana?

Kankaanpäässä seuraavien päivien aikana on odotettavissa pilvistä säätä, mutta sateen mahdollisuus on pieni. Lämpötilat pysyttelevät välillä +18 astetta ja +22 astetta. Kankaanpäässä vallitseva säähän sopii hyvin erilaisiin ulkoaktiviteetteihin, joten suunnittele seuraavat päivät ulkona nauttien.

Millainen on sääennuste Valtimolla huomiselle?

Huomiselle Valtimolla on ennustettu pilvistä säätä ja mahdollisesti sadekuuroja. Lämpötilat liikkuvat välillä +17 astetta ja +20 astetta. Jos suunnittelet ulkoilua Valtimolla huomenna, kannattaa tarkistaa säätiedotukset ennen lähtöä ja varautua sateenvarjolla tai sadevaatteilla.

Mitä säätä voi odottaa Seinäjoella tulevien tuntien aikana?

Seinäjoella tulevien tuntien aikana on odotettavissa pilvistä säätä ja lämpötilat pysyvät noin +20 asteessa. Varusta itsesi lämpimästi ja ole valmis vaihtelevaan säätilaan, jos suunnittelet ulkoilua Seinäjoella seuraavien tuntien aikana.

Millainen on sään ennuste Vihteljärvellä huomiselle?

Huomiselle Vihteljärvellä on ennustettu aurinkoista säätä ja lämpötilat ovat noin +23 astetta. Huominen on loistava päivä viettää aikaa ulkona Vihteljärvellä. Pidä huoli aurinkovoiteesta ja varaa riittävästi vettä mukaan.

Mitä säätä voi odottaa Kankaanpäässä tulevien tuntien aikana?

Kankaanpäässä tulevien tuntien aikana on odotettavissa vaihtelevaa pilvisyyttä ja mahdollisesti pieniä sadekuuroja. Lämpötilat pysyttelevät noin +19 asteessa. Kannattaa varata sateenvarjo tai sadetakki, jos suunnittelet ulkoilua Kankaanpäässä seuraavien tuntien aikana.

Artiklen Tarkista viimeisimmät säätiedot – Vihteljärvi, Kankaanpää, Valtimo ja Seinäjoki har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 21 anmeldelser