Finnairin lentoemäntien vaatimukset ja koulutusopas 2018

Lentoemäntien rooli Finnairilla on äärimmäisen tärkeä. He vastaavat matkustajien turvallisuudesta ja mukavuudesta lennon aikana. Tässä artikkelissa käsitellään Finnairin lentoemäntien vaatimuksia ja koulutusopasta vuodelle 2018.

Lentoemäntien vaatimukset

Jotta voit tulla Finnairin lentoemännäksi, sinun tulee täyttää tiettyjä vaatimuksia. Tässä on lyhyt lista niistä:

  • Olla vähintään 18-vuotias
  • Erinomainen kielitaito – sujuva suomen ja englannin kielen taito, muut kielet ovat bonusta
  • Hyvä fyysinen kunto ja terveys
  • Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot
  • Valmius työskennellä epäsäännöllisissä työvuoroissa ja matkustaa usein

Vaikka nämä ovat yleisimmät vaatimukset, Finnair voi asettaa muitakin vaatimuksia ja kriteerejä koulutukseen osallistumiseen.

Lentoemäntien koulutusopas 2018

Finnairin lentoemäntien koulutusohjelma on tarkkaan suunniteltu valmistamaan heidät tehtäväänsä. Koulutusohjelma kestää useita viikkoja ja sisältää sekä teoreettisia että käytännön osuuksia.

Joitakin koulutusohjelman osa-alueita ovat:

  1. Lentoturvallisuus – Lentoemännät opiskelevat erilaisia turvallisuuskäytäntöjä ja -proseduureja, mukaan lukien tulipalojen sammuttaminen, ensiaputaidot ja evakuointi.
  2. Asiakaspalvelu – Tärkeä osa lentoemäntien tehtävää on tarjota asiakkaille laadukasta palvelua. Koulutuksessa painotetaan taitoja, kuten hyviä kuuntelutaitoja, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.
  3. Tuote- ja palvelutuntemus – Lentoemännät oppivat tuntemaan Finnairin tuotteet ja palvelut perusteellisesti, jotta he voivat tarjota matkustajille parhaan mahdollisen kokemuksen. Tämä sisältää tietoa ruokailusta, juomista ja viihteestä.
  4. Henkilöstön hyvinvointi – Koulutuksessa käsitellään myös lentoemännän oman hyvinvoinnin tärkeyttä. Tämä sisältää stressinhallinnan, terveelliset elämäntavat ja itsensä johtamisen taidot.

Koulutusohjelma vaatii sitoutumista ja päättäväisyyttä. Lentoemäntien tulee osallistua kaikkiin koulutusmoduuleihin ja läpäistä lopputentit menestyksekkäästi.

Päätelmä

Finnairin lentoemäntien rooli on erittäin arvostettu, ja se vaatii tiettyjä ominaisuuksia ja koulutusta. Vuoden 2018 vaatimukset ja koulutusohjelma on suunniteltu varmistamaan, että lentoemännät ovat valmiita vastaamaan tehtävän tarpeisiin.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Finnairin lentoemäntien vaatimukset?

Finnairin lentoemänniltä vaaditaan mm. vähintään 18 vuoden ikää, vähintään toisen asteen koulutusta, erinomaista terveyttä ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikä on Finnairin lentoemäntien työnkuva?

Finnairin lentoemännät vastaavat matkustajien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista lennon aikana, tarjoavat palvelua ja vastaavat matkustajien kysymyksiin. Lentoemännät myös varmistavat, että matkustamossa on riittävästi tarvittavia resursseja.

Mitkä ovat lentäjien vaatimukset?

Lentäjiltä vaaditaan mm. vähintään korkeakoulututkintoa, tietyn määrän lentotunteja, erinomaista terveyttä ja pätevyyttä lentää tiettyjä lentokonemalleja.

Millainen koulutus lentoemännille tarjotaan vuonna 2018?

Finnair tarjoaa monipuolista ja laadukasta lentoemäntäkoulutusta, joka sisältää teoriaopintoja, simulaattoriharjoituksia ja käytännön koulutusta.

Artiklen Finnairin lentoemäntien vaatimukset ja koulutusopas 2018 har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 15 anmeldelser